Trening

Vi tilbyr individuell trening i sal. Din behandler og du skal i samarbeid utarbeide et treningsopplegg som er spesielt tilpasset deg og dine behov.

Lyst til å trene sammen med oss på Klinikken ? Ta kontakt.

Under kan du se hvilke gruppetilbud som finnes ved Klinikken.

TidspunktMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag
15:00     
16:00  Aktiv A  
17:00Aktiv A    
18:00Aktiv spinn og styrke Aktiv spinn og styrke  
19:00Aktiv spinn og styrke    

Informasjon om gruppene:

Rune Mørch:Trening med fokus på styrke og kondisjon. Lette øvelser med fokus på at alle kan klare å delta uten for stor vanskelighetsgrad på innhold i timene. Trening skal gi utbytte i form av økt velvære og progresjon i egen helse.

Aktiv A trening: AktivA består av tre deler – et strukturert utdanningsprogram for fysioterapeuter, et kunnskapsbasert informasjons- og treningsopplegg for pasienter med kne- og/eller hofteartrose, og elektronisk registrering av data inn i en sentral database forankret ved Oslo Universitetssykehus, Ortopedisk avdeling. Resultatene viser at pasienter med artrose i hofte og/eller kne oppnår bedre livskvalitet og fysisk funksjon, samt redusert smerte. Påmelding til Rune Mørch

Janne G Børresen: Timen består av oppvarming, kondisjon og styrke. Det er enkle steg og en time som passer for de aller fleste uansett form og tidligere trening.